Szexi Lányok Közösségi Szabályai


A Szexi Lányok közösség, azért jött létre, hogy lehetőséget adjunk neked, - és másoknak, - hogy bevételt szerezz a saját képeiddel, akár meglévőről van szó, akár erre a célra készülnek. Ahhoz, hogy ez jól működő közösség legyen, szükség van szabályokra. A szabályok nem azért vannak, hogy téged piszkáljunk, hanem azért, hogy mindenkinek jó élmény legyen.


Az emberi viselkedés szabályai  1. Ezt a témát meg sem kellene említeni, de mégis szükségesnek tartjuk. Ez a szabály ez elsődleges, aki ez ellen vét, azt kizárással büntetjük.

  2. Minden tag köteles másokkal szemben úgy kommunikálni, ahogy azt ő maga is elvárná másoktól.

  3. Minden tag köteles másokkal szemben tartózkodni az olyan viselkedéstől, ami mások számára sértő

  4. Legyél toleráns másokkal szemben, hisz nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagál dolgokra.

  5. Nem minősíthetsz másokat, mert más politika nézetet vall, más a felekezeti meggyőződése, etnikai hovatartozása miatt, a szexuális orientációja miatt.

  6. Nem minősíthetsz másokat, a posztjai, a hozzászólásai, és minden más, általa feltöltött anyag miatt.

  7. Nem kezdeményezhetsz ismerkedésre irányuló kommunikációt, olyan taggal, aki ezt az adatlappján írásban jelezte.

  8. Lehetőség szerint légy kedves válaszolni minden írásban feléd irányuló kommunikációra.


A közösség használatára vonatkozó szabályok.


A regisztráció után, az első feladatod, a profiloldalad elsődleges adatainak kitöltése. Tegyél fel magadról képet, ami téged ábrázol, ami nem túl régi, és amin felismerhető vagy. A profilkép nem lehet más! (autó, kutya stb.) Ha ezzel problémád van, akkor te nem vagy ebbe a közösségbe való, ha titkolni akarod a kiléted, akkor ennek a hátterében valami rossz szándék lapul.
A következő lépésben meg kell adnod néhány személyes adatot, ami a másokkal történő kapcsolatfelvétel alapjául szolgál.


Tartalomfeltöltés


AA közösségben megengedett a meztelenség és a szexuális tartalmak megjelenítése, bizonyos szabályok betartásával. Nem tehetsz fel olyan képet, ami csak egy testrész ábrázol, jellemzően a nemi szerveket. (fasz vagy pina) A feltöltött képek emberi ábrázolásában törekedni kell a személy előtérbe helyezésére, amit nem helyettesít, egy álló fasz. Az ilyen képeket rendszeresen törölni fogjuk, a visszaesőket szélsőséges esetben kizárjuk a közösségből.


A közösség célja


AA célunk, hogy lehetőséget kínáljunk azok számára, akikben tombol az exhibicionizmus, és akik erős késztetést éreznek az irányt, hogy megmutassák magukat. Itt nem a faszmutogatókra gondolunk, hanem azokra, akik ezt életvitelszerűen művelik.Aiemelt figyelmet fordítunk a nőkre, hiszen ők szépek és vonzóak, ráadásul hátrányos helyzetben vannak a szex területén a férfiakhoz képest. Minden olyan kérdésben, ami vitás helyzetet kíván megoldani, hajlamosak leszünk a nők javára fordítani ez előnyt.Még egy fontos indok, a nők védelmében. Minden nő hátterében vagy legalább egy pasi, aki a nők életét megnehezíti, és ezért nem szeretnénk ezt a helyzetet tovább rontani azáltal, hogy a nem idevaló, ha nem szociális, és a kifejezetten ellenséges férfiakat távol tartjuk a közösségtől.A fenti szabályok nem választható opciók, ez minden tagra egyformán érvényes.Jó szórakozást mindenkinek,
Szexi Lányok csapata