A Szexi Lányok képkezelés szabályai:

 1. Az oldalra bárki feltehet olyan képet vagy videót aminek a témája a szex, meztelenség, illetve ezek összefüggései.
 2. A regisztrált tag csak hozzászólások és vásárlás vonatkozásában aktív, ha szeretnél feltölteni, azt írásban kell jelezned, hogy megkaphasd a hozzáférést az opcióhoz.
 3. A közösség által kifogásolt képeket videókat levetetjük, illetve töröljük.
 4. Az oldalra kizárólag amatőr képeket videókat lehet feltenni, semmiféle logóval jelölt kép vagy videó nem kerülhet fel, kivéve, ha az a tag saját márkajelzését tartalmazza, (emailcím, név, weboldal) de ennek a valódiságát igazolni kell.

A Galériák képfeltöltés szabályai:

A FotóShop galériákba szánt képek mérete, minősége elvárt, ami nem felel meg, az csak a közösségi oldalakon jelenhet meg, vagy az ingyenes kategóriában.

 1. A kívánt méret minimum 2MP kell hogy legyen, ami kb 1600px széles és 1200px magas, vagy ennél nagyobb
 2. A képek minősége a legfontosabb, hiszen ki adna akár 1 fillért is egy olyan képért, ami csapnivaló. Erre nincs konkrét mérőszám vagy eljárás, csak ránézésre lehet megállapítani, hogy a kép jó, vagy nem. Ne legyen sötét vagy világos, ne legyen homályos vagy elmosódott, ne legyen “kockás” és ne legyen “kicsiből nagyot”.
 3. Az általunk nem megfelelőnek ítélt képekről nem küldünk jelzést vagy értesítést, egyszerűen nem tesszük közzé, de ettől a közösségben publikálhatod.
 4. Az oldalunk  Facebook kapcsolattal működik, ezért a jónak tartott, érdekes, vagy csak egyszerűen szép képeket ott is publikáljuk, amit megtehetsz akár Te is.
 5.  Galériákba szánt képeket szubjektíven fogjuk megítélni, a letöltési árak kalkulálása szempontjából, ami jellemzően kb 10 – 100 € között van. Értelemszerűen, a legjobbak lesznek 100€- ért, ami éppen csak megfelel, az pedig 10€.

Prémium kategóriás képekkel Prémium jövedelem

Ha szeretnél a képeiddel extra jövedelemre szert tenni, akkor a következő lehetőséget válaszd.

A FotóShop-ban a képek alapvetően 2 kategóriában lesznek feltéve:

Privát felhasználás – a vásárló csak  saját használatra vásárolhatja meg, megoszthatja a saját weboldalán, közösségi oldalakon, stb. de továbbadni és továbbértékesíteni tilos.
Üzleti felhasználás – a vásárló a képeket felhasználhatja a saját, vagy üzleti célú kiadványokhoz, interneten, vagy nyomtatott médiákban.

Az üzleti felhasználásra szánt képek ára akár több 100 vagy akár több 1000 €uró is lehet!

Az üzleti felhasználás magába foglalja a netes és a médiákban való megjelenést, és az ezekhez szükséges változtatásokat, szerkesztői munkákat.

Az üzleti felhasználású képek minősége el kell hogy érjen egy bizonyos szintet, ami legalább 6MP kell hogy legyen. Az ilyen jellegű képek megítélése részben technikai részben pedig szubjektív, ami a tulajdonos és az Admin valamint a Tulajdonos és a leendő vásárló közötti megállapodás része kell hogy legyen.
Egyes esetekben a Vásárló egyedi igényeit is figyelembe kell venni, amit a közös megállapodás részeként, – ha a képek tulajdonosa is egyetért vele, akkor a kapcsolatot létrehozzuk az eladó és a vásárló között, ami a továbbiakban az Ő megállapodásuk, amiben mi már nem veszünk részt.

 A Galériákból letöltés szabályai:

A Szexi Lányok galériákba feltöltött képek szabadon felhasználhatók mások által, nincs semmilyen korlátozás, tehát amit ide feltöltesz, az le is tölthető!

 • A FotóShop képeihez csak annak az árának a megfizetése után juthatsz hozzá, letölthető formában. A letöltés csak a fizetést követő 3 napban elérhető, és összesen 3 (három) alkalommal tudod letölteni.
 • Nagyméretű, sok képet tartalmazó csomagok letöltése esetén ha technikai probléma merül fel, kérhetsz segítséget.
 • A 3 nap elteltével vagy a 3 letöltés után már nem fogsz tudni hozzájutni a csomaghoz, így ha mégis szükséged van rá, akkor újra meg kell venned.
 • Az eladó és a vevő között létrejött kapcsolatokban mi már nem veszünk részt, a képek, adatok transzferét már egymás közt kell elintézni.

Ha bárkinek további segítségre van szüksége, használjátok a kapcsolati adatlapot.

 

©2023 SZEXI LÁNYOK

Log in with your credentials

Forgot your details?