Lányok a pornóiparban

Hozzászólás · 198 személy látta

Ma sokan gondolják azt, hogy a pornózással jó sok pénzt lehet keresni. Ez részben így is van, de nem mindegy, hogy mennyi az annyi. Ebben az írásban megpróbálunk teljes képet adni arról, hogy mire számíthatsz, ha pornóban akarsz dolgozni.

Lányok a pornóiparban

Kezdjük az elején. Ha egy nő, egy lány úgy dönt, hogy a pornóiparban szeretne érvényesülni, esetleg népszerűségre vágyik, akkor az első dolog, hogy keres magának egy ügynökséget, akik biztosítják számára a munkát.

Az ügynökségek részben másoknak fogják kiközvetíteni a nőket, ám van, akinek saját stúdiója is van, így a munkák egy része házon belül zajlik. Ha közvetítőként működnek, akkor az azt jelenti, hogy a megrendelőnek átadják a lány adatait, és ha ő kiválasztja, akkor következik a személyes tárgyalás, és ennek sikeres lezárta után kezdődhet a munka.

Ha kezdőként egy ilyen munkát bevállal egy nő, akkor arra számítani kell, hogy a legalja munkát fogják neki adni. Erre Te is készülj fel, mert lehet, hogy csak szart fogsz a padlóról felnyelni. Persze ez nem törvényszerű. de esélyes.

Ha elvállalod a munkát, akkor azt meg is kell csinálni, bármennyire rosszul esik. Vannak, akik ezt etikátlanul művelik, mert mondjuk azt mondják neked, hogy sima heteró szex a feladatod, ám végül te kapod meg a legmocskosabb munkát. Ez is benne van. 
Ha megvan a szerződés, és elvégzed a munkát is akkor beszélhetünk a pénzről. Amit az elején kialkudtál, általában meg is kapod, de arra számíts, hogy levonnak belőle valamennyit, valamiért. Aztán az ügynökség, aki erre a munkára téged kiközvetített, szintén levonja a pénzedből a saját jutalékát, ami legkevesebb 20%. Ami megmarad az a tiéd.

Ha mondjuk egy sima heteró dugásról van szó, amiért a kialkudott összeg 1000$ akkor abból csak legfeljebb 800$ kapsz meg. Ennyi pénz egy fiatal nő életében nem sokáig elég, így hamar vissza fogsz menni, hogy adjanak még munkát. Ne áltasd magad, az ügynökségek és a produceri irodák pontosan tudják, hogy szükséged van a munkára, így szinte esélyes, hogy a legalján fogsz dolgozni, amig le nem teszel valamit az asztalra, amig valaki felfigyel rád.

Mi történik a háttérben, mi lesz a munkáddal?

Azt már az elején tudnod kell, hogy a rólad készült képek és videók, ha felkerülnek a netre, akkor azt onnan már soha senki nem tudja eltávolítani. Ez fontos!

Az elkészült munkáid, jogilag nem a tiéd. Használhatod, felteheted, ahova akarod, megmutathatod bárkinek, de bevételszerzésre nem használhatod. Ez csak az ügynökség és a producer privilégiuma. Az elkészült munkáid rendszerint felkerülnek weboldalakra, az ügynökség és a producer oldalaira, és nekik fog pénzt termelni. Mivel ebben az iparágban nagyon sok pénz van, a legtöbbet az ügynökség és a producer fog rajtad keresni. Mennyit? Sokat. Akár milliókat is dollárban kifejezve, szemben azzal a 800$-al, ami a te fizetséged. 

Neked hamar elfogy a pénzed, míg nekik napról napra gyarapodik. Röviden összegezve ennyi a történet. Persze vannak olyan nők is, akik valamiért népszerűek lesznek, - ilyet már láttunk sokat, - ám olyan sok lány szeretne így pénzt keresni, hogy sokuknak nem jut megfelelő figyelem, és csak alkallódnak.

Van valami alternatíva?

Persze. alternatíva mindig van. Ha van elég pénzed, akkor alkalmazhatsz egy fotóst, aki képeket videókat csinál rólad, és persze aki önként hajlandó lemondani a munkája, vagy a rólad készült médiumok jogdíjáról. Nos, ha találsz ilyen fotóst, akkor ő csinálhat rólad megfelelő képeket, videókat, amit aztán feltehetsz a saját weboldaladra, hogy pénzért értékesítsd. 

Ja igen, a weboldal. Ha egy ilyet is szeretnél, akkor azért 2000-4000$ kell fizetned, plusz még a működtetésért a havidíjat. A weboldalon megjelenő tartalomhoz szükséged lesz még egy grafikusra is, aki a tartalmakat a weboldalhoz illeszti, és alkalmassá teszi a megjelenésre. Ha szerencséd van, akkor a webdesigner ezt a munkát is megcsinálja.

A fentiekből megértheted, hogy ha ennyire sok pénz van ebben az üzletágban, akkor vajon a lányok miért nem állnak a saját lábukra. A pénz miatt. Nagyon sok befektetés szükséges ahhoz, hogy belekezd, és a működésben tartás is jelentős költséget jelent.

Ha téged még mindig érdekel a dolog, akkor van számodra egy jó hírünk. Van működő megoldás, hogy népszerű legyél, hogy a megérdemelt jövedelem téged szolgáljon, és ezzel sikeres legyél. Keress meg, és pontosabb információt adunk neked a lehetőségről.

Hozzászólás
Melinda 25 w

Ez tényleg így megy? Nem gondoltam volna, hogy ennyire kihasználják a lányokat.