Mégis mennyi jövedelemre számíthatsz, ha úgy döntesz, modell leszel?

Hozzászólás · 38 személy látta

Hogy mekkora ez a szám? Tippeld meg magad, hisz most még te vagy az egyetlen, aki tisztában van a megjelenéseddel, a képességeiddel.

Mégis mennyi jövedelemre számíthatsz, ha úgy döntesz, modell leszel?

Erre nem lehet pontos, vagy megközelítő választ adni, hisz ez nagyon sok tényezőtől függ, ám ami a leginkább befolyásolja a lehetséges bevételed, az a személyiséged és az attitűdöd. A kor, a testi adottság is fontos tényező, de nem a legfontosabb.

Ami a leginkább vonzóvá tesz a rajongóid számára, az a személyiséged. Ha ez rendben van, akkor az attitűd következik. Ami még fontos ebben a munkában, hogy szeresd, mert ez meglátszik rajtad, és ez kedvezően befolyásolja a megítélésedet. Ha utálod, ha csak a pénz hajt, ha összeszorított fogakkal csak azért is meg akarod csinálni, akkor elérhetsz eredményeket, de sikeres soha nem leszel.

A siker másik mérőszáma, az életkor, ami nem törvényszerűen a legalacsonyabbnak kedvez, hisz vannak olyan modellek is, aki már 70 körül járnak, és milliós rajongótáboruk van, ám általánosságban elmondható, hogy a fiatalok előnyben vannak.

A testi adottságok sem igazán mérvadóak, hisz vannak olyan lapos nők, akik inkább látszanak fiúnak, és mégis sikeresek, míg a nagy mellűeket sem mindenki kedveli. Inkább úgy fogalmaznék, hogy mindenki a saját kategóriájában lehet sikeres.

Ami a legjobban meghatározza a siker mértékét, az az attitűd. Ha sugárzik belőled a boldogság, ha látszik rajtad, hogy élvezed, amit csinálsz, akkor mindegy is hogy mennyit mutatsz meg magadból, sikeres lehetsz.

Egy erre az iparágra jellemző dolog, hogy mit és mennyit mutatsz meg magadból. Ha csak éppen, hogy valamicskét, vagy éppen teljesen kitárulkozol. Ez az, amiért a férfiak hajlandóak mélyen a zsebükbe nyúlni, és honorálni a megjelenésedet.

Akkor lássuk a számokat

Azt tudnod kell, hogy ebben az üzletágban csak akkor van „fizetés” ha előbb leteszel valamit az asztalra. Akkor aztán van bőségesen. Ahhoz, hogy ismerjenek, hogy népszerű és sikeres legyél, mindenképpen kell idő. El lehet néhány hónap, vagy akár évek. A bevételed attól függ, hogy mennyi a rajongód.

A mi koncepciónk alapján, ha kezdőként belevágsz, akkor már szinte az első hónaptól lehet bevételed. Pontos összeget nem mondanék, hisz van, akinek a kevés is sok, és fordítva. Óvatos becsléssel az ki merem mondani, hogy egy gyengébb kezdő, ha megvan a kellő attitűd, akkor fél milliót simán össze tud rakni egy hónapban, ám van, aki könnyedén ennek a többszörösét is megkeresheti.

A hosszú távú koncepció lényege, hogy sok látogatója legyen a weboldaladnak, és ott sok látogató sok pénzt költsön el. Az idő kalkulációja is fontos dolog, ha mondjuk 2 évet veszünk alapul, az már egy jó eredményt is hozhat, attól függően, hogy a világon élő nagyjából 2 milliárd internetet használó férfiból hányhoz jut el a híred, ezek közül hányan kíváncsiak rád, belőlük mennyi lesz az, aki látni is akar téged, és végül, hogy hányan fognak rád költeni havi 20 dollárt.

Hogy mekkora ez a szám? Tippeld meg magad, hisz most még te vagy az egyetlen, aki tisztában van a megjelenéseddel, a képességeiddel stb. Szerinted 100 férfi? Vagy 1000? Esetleg több? Az általad meghatározott számot szorozd meg havi 20$-al. Ennyi lesz a bevételed egy hónapban. Ez sok, vagy kevés?

Hozzászólás