Mik azok a tényezők, ami miatt ez nem megy egyedül

Hozzászólás · 223 személy látta

Talán azt gondolod, hogy majd egyedül megoldod. Nincs senki ebben az üzletágban, akinek ez egyedül sikerülne. Olvasd el, hogy miért.

Mik azok a tényezők, ami miatt ez nem megy egyedül

Mik azok a dolgok, amire szükséged lehet, hogy világszerte ismert, és elismert profi felnőtt modell lehess? Felsorolás jelleggel nézzük a részleteket.

Weboldal, ahol megjelenhetsz

Szükséged lesz egy vagy több weboldalra, amik a megjelenést biztosítják, és ami a bevételt hozza neked. Mi ezzel a probléma? Egy ilyen weboldal elkészítéséért a legjobb esetben is közel milliós összeget kellene kifizetned, ami lássuk be, sok fiatal nő számára lehetetlen feladatnak tűnik. Ha kész a weboldal, akkor azt üzemeltetni kell, karban tartani, tartalmakat feltölteni, ami szintén költség, és szakértelem kérdése.

Fotók készítése

Ez talán az egyik legnehezebb része a dolognak. Azt tudnod kell, hogy ha beállítasz egy fotóshoz, hogy neked kell 100 profi kép, ami a portfóliódba kell, akkor előre mond egy baromi nagy összeget. Aztán amikor kiderül, hogy ezért te mindössze 10-15 képet fogsz kapni, akkor elkezdődik az alkudozás, mert neked 100 kell, így a végére még nagyobb összeget fog mondani.

Ha minden jól megy, akkor még azt is elmondja neked, hogy az általa készített képeket te nem használhatod fel saját céljaidra, mert azok jogdíja őt illeti meg! Mi van? Nem használhatod bevételszerzésre, max. a fészbúkon mutogathatod.

Ha arra gondolsz, hogy majd a barátnőddel megcsináljátok mobillal, azt felejtsd el. Egy profinak nem lehetnek amatőr dolgai. A profi azért profi, mert ebből él, ám ha amatőr szinten nyomd, akkor soha nem leszel profi.

A technika

A technikai dolgok erdejében könnyű eltévedni. Ahhoz, hogy sikeres és profi modell lehess a felnőtteknek szánt szórakoztatóiparban, egy sor dolgot kell még megtenned. Ilyen például egy online számlanyitás, ami a vagyonodat hivatott kezelni. (Itt megsúgom, hogy erre az OTP nem alkalmas, sőt semmilyen magyar cég nem az, hacsak nem akarod, hogy kiszipkázzak a pénzedet.)

A pénzügyi dolgok mellett, hogy legálisan működhess, kell egy vállalkozás, esetleg egy cég, (idő kérdése, hogy mikor melyik esedékes) ami szintén nem Magyarországon kell, hogy legyen, a fent említett okok miatt. A legjobb, ha egy fotózás során leugrasz mondjuk Barbadosra, és nyitsz, egy offshore céget, ami a neved alatt fog működni.

Ezeken kívül még sok olyan dologgal fogsz találkozni, amikor valahova kell egy regisztráció, ahol adatokat kell megadni, és ahol kommunikálni kell emberekkel egy olyan nyelven, amit talán nem is értesz.

Mindezeket figyelembe véve kell valaki, akik végig fogja a kezed, és segít neked, ezeken az akadályokon átvergődni.

 

Hozzászólás