A szexi lányoknál nincs is szebb dolog a világon.

Hozzászólás · 44 személy látta

Ez egy olyan lehetőség, amit ki lehet hagyni, de nem érdemes. A további részletekért látogasd az oldalt, mert folyamatosan tesszük fel az információkat.

A szexi lányoknál nincs is szebb dolog a világon.

Ezt én magam is megerősíthetem, hisz már jó néhány éve nem volt viszonyom pasival, mert egyszerűen tele lett velük a hócipőm. Hogy miért? Biztos tudod, ebbe most nem akarok mélyebben belemenni.

A lányok szépek, érdekesek, változatosak

Ez a közösség azért jött létre, hogy a lányokat népszerűsítsük, és hozzásegítsük őket a függetlenséghez. Persze csak azokat, akik erre nyitottak.
Azt már biztosan észrevetted, hogy a nők, az átlag hétköznapok során, sok esetben függésben vannak tartva a pasik által. Ha még nem érzékelted, akkor nézz körül a környezetedben és tartsd nyitva a szemed. Amit mi kínálunk, - ez nem is a legjobb szó erre, hisz nem kínáljuk, csak, mint lehetőség mutatjuk meg neked, - az elvezethet a teljes függetlenséghez. Mit értünk ez alatt? Azt, hogy anyagilag függetlenné válhatsz, és lényegében bármit elérhetsz az életben, amire csak vágysz.

Mi kell a függetlenséghez?

Elsősorban elszántság, és hogy tudd, valóban ezt akarod. Ha csak kóstolgatni van kedved, az nem biztos, hogy a várt sikert is meghozza neked.

Felvázolom neked nagy vonalakban, hogy miről is van szó.

Ha kicsit tágabb értelemben vesszük, akkor ez lényegében szexmunka, de m égsem az, hisz nem kell magad odaadni senkinek, és nem is kell senkit leszopni, hogy sikeres legyél. Én inkább modell munkának nevezném. Tudod, egy modell bemutat ruhákat, üdüléseket, autókat, és még egy sor egyéb dolgot is. Ez a modell munka is ilyen, csak nem a más portékáját kell megmutatnod, hanem saját magad. Igen, jól olvastad, meg kell mutatnod magad, a nagyvilág előtt, amiért pénzt fogsz kapni, és nem is keveset.

Mi a valódi „munka”?

Nagyon egyszerű. Készítünk rólad sok, nagyok sok fotót, amit felteszünk egy weboldalra, ami persze a tiéd, és aki ott szeretné megnézni, azért fizetni fog. Ez a munka lényege! Neked csak ott kell lenni, hogy aki látni akar, az láthasson. Persze ennél egy kicsit összetettebb, de nagyjából ennyi az egész.

A munka lényegében abból áll, hogy téged fotózunk, neked csak annyi a dolgod, hogy mindig szép legyél és kívánatos. A fotózás menete nagyjából az alábbiak szerint működik. Találunk egy megfelelő helyszint, ami látványos és szép is. Találunk egy ehhez illő öltözetet neked, amiben te jól érzed magad, és amitől könnyedén megválhatsz. Az első képek még ruhában készülnek rólad, aztán ahogy haladunk előre, egyre kevesebb marad meg rajtad belőle, egészen addig, amit még jól érzed magad a helyzettel. A bátrabbak, a bevállalósabbak elmehetnek egészen a teljesen meztelenségig, sőt még annál is tovább, hisz minél többet mutatsz meg, annál több keresetre számíthatsz.

A fotózás mindig egy egyész sorozatot foglal magába, ami esetenként sokszáz képet jelent, amiből válogatás után csak a legjobbak maradnak, ami ezután felkerül a weboldaladra.

Ahhoz, hogy ez a weboldal sok látogatót hozzon, szükséges még néhány dolog, de ezeket a technikai dolgokat ráérsz később is megtudni.  Nagyjából ennyi az egész. Felmerülhet benned a kérdés, ha ez ennyire egyszerű, akkor vajon te magad miért nem tudnád megcsinálni. A kérdés jogos. Először is kell hozzá sok tudás, szakértelem, ami egy mai fiatal nőnek még nincs a birtokában. Másodszor mert ebben az üzletágban olyan sok pénz van, hogy szinte mindent kisajátítanak a nagy ügynökségek, akikhez bekerülni igencsak nehéz, másrészről ők a bevételed nagy részét zsebre is vágják. És itt most megint egy kérdésed van. Mi mennyit vágunk zsebre a te bevételedből? Csak amennyi a min munkánkért jár. Nem kérünk jutalékot, nem veszünk le tőled sarcot, nem kell fizetned azért, hogy munkát kapj. Ezt tudnod kell, hogy ha belevágsz, akkor mi partnerek leszünk, és mivel ez a munka hosszú távon működik a legjobban, el is követünk mindent azért, hogy te sikeres legyél.

Egyelőre ennyi. A további részletekért látogasd az oldalt, mert folyamatosan tesszük fel az információkat.

Hozzászólás