Kinek? 

Természetesen lányoknak, de a fiúk lesznek a valódi élvezői.  

A lényeg, hogy a 18 évet töltsd be! Saját döntésed kell hogy legyen, nem kényszerít erre senki. Ha döntöttél akkor vágj bele.

Ha azt gondolod, hogy Te nem vagy elég szép ahhoz, nincs jó alakod, vagy nem vagy már fiatal hogy ezt megtehesd, akkor el kell hogy áruljam neked, hogy férfiszemmel nincs ronda vagy öreg nő, csak “NŐ” és mindegyik egyformán kívánatos, persze azért vannak különbségek, mert mindenki más.

Más megközelítésben azoknak ajánlom, akiknek szüksége van egy kis melléke keresetre, vagy esetleg többre is, azoknak akik szeretik az életet habzsolni, vagy csak szeretnének ezáltal új ismeretségeket kötni.

Miért? 

A miértre több válasz is van, de kezdjük az elején.
Szeretnénk a csajoknak, nőknek, asszonyoknak, nagyiknak lehetőséget adni, hogy kitárulkozzanak, megmutassák magukat a nagyvilágnak, ki-ki a saját belátása szerint. Ezt elsősorban képi formában szeretnénk kivitelezni, mert a fényképezőgép, illetve az erre alkalmas mobilok mindenki zsebében ott lapulnak.

Persze sokan mondják, hogy a nők ezt úgysem teszik meg. De nézzünk szét az interneten, és azt látjuk hogy a meztelen tartalmak 95 százaléka a nőket mutatja be, – férfiak szinte alig vannak.

Szóval az alapgondolat az, hogy ha ez a helyzet, akkor a csajoknak is legyen valami haszna ebből, mégpedig úgy, hogy az általuk publikált fotókért megkapják ők is ami jár nekik, ami lehet hogy csak egy kis zsebpénz, de akár nagyobb összegek is benézhetnek a pénztárcába.

Nem mellékesen és nem utolsó sorban, az ötlet abból eredt, hogy nagyon sok a munkanélküli, és a többség a nő. Beszélgettem olyan nőkkel, akik ehhez hasonló dolgot lettek kénytelenek művelni, azért hogy pénzhez jussanak, ám amikor ráéreztek ennek az ízére, és rájöttek, hogy nagyon könnyen viszonylag sok pénzt lehet így keresni, azt vallották, hogy most már nem is szeretnének mást csinálni, mert élvezik a dolgot. Ahány ház, annyi szokás.

Részletek

©2023 SZEXI LÁNYOK

Log in with your credentials

Forgot your details?