Hogyan? 

Igyekszünk érthető formában közreadni, hogyan is működik az oldal. 

Néhány lépésben felvázolom a dolgot.
Szóval ott van a gépeden a sok kép, és csak titokban nézegeted, vagy néha küldesz valakinek, de szeretnéd ha mások is látnák, hogy megcsodáljanak, hogy milyen szép vagy valójában, hogy részesülj az elismerésekből.

Rendben. Akkor csinálj egy válogatást a képeidből, – de akár erre a célra is csinálhatsz egy sorozatot, – és tömörített formában küld el nekünk.
A képekből egy minigalériát csinálunk, ami alatt megjelenhet a Te személyes infód, amit szeretnél megosztani másokkal, ami elég publikus ahhoz, hogy felkerüljön a netre. Ehhez a minigalériához csinálunk egy fizetős gombot, és akinek tetszenek az ízelítőül megjelent képeid, az a gombra kattintva meg tudja venni.
Ennek az összegnek, (mondjuk a fele) lesz a tiéd, a másik felét pedig fejlesztésekre fordítjuk, és arra, hogy az oldalt a lehető legtöbben látogassák, így neked is egyre több aprópénz gyűlik a számládon.

Ennek egy magasabb fokozata az lehetne, – hogy ha Te szeretnéd publikálni a képeidet, de nem szeretnél egy közös albumban megjelenni, vagy csak azért mert így több lehet a kereseted is, hogy egy bizonyos összegért, kapsz egy saját oldalt, ami a neved, a személyiséged valóságosabban tükrözi, és ezen az oldalon csak a Te képeid lesznek, és ami a lényeg, a saját PayPal számládra fog csilingelni a sok pénz, ami teljes mértékben a tiéd.

Tudd meg kinek!

©2023 SZEXI LÁNYOK

Log in with your credentials

Forgot your details?