Maria és a modell fotózás - Szexi Lányok fotógaléria

Maria és a modell fotózás

Maria számára a modell fotózás új dolog, még csak néhány hónapja modellkedik, hisz csak nemrég töltötte be a 18 évet. Persze ez nem azt jelenti hogy még nem csinált ilyet. Vakójában imádja a fotózást, izgatja ha mások elött megmutathatja magát, ami nála nem most kezdődött.

Mikor kezdtél érdeklődni a fotózás iránt?

Ez még gimis koromban kezdődött, amikor még alig múltam 15 éves. Egy barátnőmnél töltöttem a hétvégét, és azt találtuk ki, hogy lefotózzuk egymást, ami jó mókának tűnt, ám ennél többről van szó. Az életem meghatározó része lett. Úgy kezdődött az egész, hogy este, amikor már ágyban voltunk a takaró alatt, akkor egyszer csak a kezembe nyomta a mobilját, hogy nézzem meg a képét. Megnéztem, és egyből tudtam mit látok, a puncija volt, egészem közeli képen. Gondoltam viszonzom neki, és én is csináltam egy képet a saját puncimról, a takaró alatt, és vissza adtam neki a mobilt. Amikor megnézte, szinte extázisba jött, azt mondta hogy ilyen gyönyörű puncit még soha nem látott. Ez a kijelentése, és ahogyan reagált a képre, akkor nagyon felizgatott, és csináltam még néhányat, ami szintén felvillanyozta őt. Ezek után már nem a takaró alatt csináltuk, és rengeteg képet csináltunk egymásról. Ez engem annyira felizgatott, hogy mondtam neki, csináljon olyan képet is, amin éppen a puncimat simogatom. Felvettem a pózt, és elkezdtem magam izgatni, ő meg sorban lőtte a képeket, amitől még inkább felizgultam, és már nem bírtam abba hagyni, pedig ő mondta hogy elég, de én folytattam. Amikor látta, hogy már nem a kép miatt csinálom, akkor vette a lapot, és ő is elkezdte magát simogatni, ami után egymást megelőzve szinte egyszerre élveztünk el.

Ez az a pont, amikor rákattantam a fotózásra, és ettől kezdve, ha bármikor lefotóznak, nagyon felizgulok. Amióta hivatalosan is modell vagyok, sokan akarnak engem fotózni, mert híré kelt, hogy én nem csak eljátszom, hanem valódi élvezettel élvezem is a masztizós jeleneteket. Imádok maszturbálni, mert mindig felizgat, és nagyon élvezem. Igazából azt nem értem meg, hogy más csajok miért nem érzik át ennek a lényegét, és miért tartóztatják meg magukat. Masztizok ha vidám vagyok, mert ez szinte hozzá tartozik, akkor is ha szomorú vagyok valamiért, mert ez felvidít, és masztitzok elalvás előtt is, mert ettől nagyon jól alszom, és sokszor van erotikus álmom is.

0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

©2023 SZEXI LÁNYOK

Log in with your credentials

Forgot your details?