Audrey aki szereti a divatot és a nyilvánosságot - Szexi Lányok

Audrey aki szereti a divatot

Audrey szereti a divatot, és minden alkalmat megragad, hogy divatosan jelenhessen meg, minden helyszínen és eseményen. Audrey szereti a fotózást is, imádja ha fényképezik, mert így megmutathatja magát a nyilvánosság előtt

Miért részesíted előnyben a nyilvános helyeket?

Én alapvetően szeretek a szabadban lenni, miért épp a fotózás lenne ez alól kivétel? Szeretem ha megnéznek, ha megcsodálnak, szeretem megmutatni a legújabb ruháimat, mert így azonnali visszajelzéseket kapok ha tetszem másoknak.
Nem vagyok szégyenlős, ha meztelenül kell megjelennem valahol egy nyilvános helyen, az sem hoz zavarba. Tudom hogy szép vagyok, és ez biztosan tetszik másoknak is, ám ha mégsem, akkor így járt.

Másrészről a fotózáson készült képek, a világ előtt lesz látható, több milliárd ember fogja megnézni, ehhez képest mi az a néhány ember, akik a fotózást is láthatja.

A maszturbálás is ilyen közösségi tevékenység nálad?

Persze, ahogy az előbb is említettem, ezek az interneten jelennek meg, ahol bárki láthatja, sőt, ha néznek közben az még jobban felizgat, és még jobb lesz ettől az orgazmus, amit átélek. Tudom mit akarsz kérdezni, igen, szeretek maszturbálni, és azt sem bánom ha közben nézel, mert legalább látom a nadrágodon, hogy valóban izgató amit csinálok.

0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

©2023 SZEXI LÁNYOK

Log in with your credentials

Forgot your details?