Vásárlóknak 3

Vásárlóknak 3

Itt elsősorban a Nőkhöz szólok, akik már elmúltak 18 évesek, és akik úgy érzik hogy szeretnének magukból valamit megmutatni.

Ha már idáig eljutottál az olvasásban, akkor most jól figyelj mert a lényeg most jön!
Már többször leírtuk, és olvashattad, hogy az oldal céljai közt szerepel, hogy a nőket segítsük. Nem mindenki szorul rá segítségre, sokan csak azért teszik közzé a képeket, hogy megmutassák a világnak hogy mennyire szépek és kívánatosak.

Itt nem kell szégyenkezned, ez nem megmérettetés, nem állítunk fel mércét, csak annyit mutass meg magadból, amennyit akarsz. Lehet a legszebb ruháidból egy képsorozat, hogy lássuk mennyire vagy csinos, de lehetsz ennél merészebb is, minden csak rajtad múlik.
Persze az is lehet mérvadó, hogy a pasik leginkább azt szeretik, ha a nő minél kevesebb ruhát visel, vagy inkább semmit.

Az is lényegtelen, hogy fiatal vagy, vagy idős, ha sovány vagy, vagy éppen mozdulni sem tudsz a sok hájtól! Hidd el minden nő tetszik a pasiknak, kinek az ilyen kinek az olyan, de mágis az a legszebb nő amelyik mosolyog mert boldog.

A lényeg, hogy aki szeretné megmutatni magát az megtehesse, és aki erre vevő az pedig találja meg azt aki neki a legjobban tetszik.

 

Kattints ide ha hozzá akarsz szólni

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.