Árak

Árak

Az árak kialakítása elsősorban a képek minősége és mennyisége alapján történik. 

  • A legalacsonyabb kategória, amiben nem sorozatképek vannak, kevesebb mint 13 kép, és aminek a minősége úgymond “közepes”!
  • Több kép, jobb minőség garantálja a jobb árakat, és a komplett sorozat, vagy kollekcióról van szó, az még inkább emeli az árat.
  • A legmagasabb árkategória a “profi” sorozatok számára van fenntartva, aminek a minősége kifogásolhatatlan, legalább 40 képet tartalmaz, és a mérete (a felbontása) minimum 8MP.

Az összegek megosztása

Az oldal üzemeltetéséhez is szükség van némi összegre, ezért a letöltések árából megtartunk ezeknek a költségeknek a fedezésére valamennyi összeget. Első gondolat az, hogy a letöltéseknek a fele, vagyis 50%, de maximum 20€ letöltésenként, és havonta maximum 200€. Hangsúlyozom, hogy ez csak egy kalkulált változat, ami a későbbiekben módosulhat, de semmiképpen nem abba az irányba, hogy bárkinek elvegye kedvét, ezen mi nem szeretnénk meggazdagodni, hanem azt szeretnénk, hogy a nők (lányok, asszonyok, csajok, kicsik és nagyik) járjanak jól.

Álljon itt egy példa

Ha van egy feltöltött képsorozatod, ami nem profi minőség, de azért nagyon jó, amiben van kb 20-30 kép, amit felteszünk a FotóShop-ba mondjuk 40€-ért.
Ha egy héten van 5 letöltés, ami egy hónapban 20 (átlagosan) az összesen 800€ amiből nekünk megmarad 200€, 600 pedig a tiéd lesz.
De mi van akkor, ha nem 1 fotósorozatod dolgozik neked, hanem több? Egyszerű, csak szorozd fel annyival a végösszeget, és tudni fogod hogy mennyi a bevételed.

Annak a megítélése, hogy ez neked jó, vagy sem, azt te magad már eldöntötted.

Kattints ide ha hozzá akarsz szólni

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.